Відкритий чемпіонат СК ЛДУФК “СКІФ”

3-4 жовтня 2020р. на базі Львівського державного університету фізичної культури імені Івана Боберського відбувся відкритий чемпіонат СК ЛДУФК «СКІФ» з пауерліфтингу та класичного пауерліфтингу. У змаганнях взяли участь 119 спортсменів, які представляли 18 спортивних клубів та 4 Дитячо-юнацькі спортивні школи.
Спортсмени змагалися у різних вагових категоріях серед чоловіків та жінок, юніорів та юніорок, юнаків та дівчат, ветеранів з пауерліфтингу та класичного пауерліфтингу. Протягом двох змагальних днів спортсмени демонстрували високі спортивні досягнення та в напруженій боротьбі виборювали нагороди чемпіонату.
Найбільш яскравими моментами змагань стали безперечно виступи найбільш титулованих спортсменів. Серед жінок перемогу в абсолютній першість отримала майстер спорту Іськів Дарія з сумою триборства 390 кг. Серед юніорок кращою стала Шеремета Марія, сума триборства якої склала 245 кг, а серед дівчат – Станько Софія з сумою триборства 265 кг. Найсильнішою жінкою в екіпірувальному дивізіоні за результатами змагань стала майстер спорту України міжнародного класу Чикаліна Юлія з сумою триборства 407,5 кг.
У кожній ваговій категорії серед юнаків, юніорів, чоловіків та ветеранів спортсмени в жорсткій боротьбі змагалися за місця п’єдесталу пошани. Серед чоловіків абсолютну першість виборов майстер спорту Нос Андрій, сума триборства якого склала 737,5 кг. Серед юніорів найсильнішим був Войтович Роман, який продемонстрував суму триборства 682,5 кг. Косик Остап виборов перемогу в абсолютній першості серед юнаків з сумою триборства 530 кг. Серед ветеранів перемогу в абсолютній першості здобув Замихівський Володимир з сумою триборства 655 кг. В екіпірувальному дивізіоні абсолютну першість серед чоловіків отримав Ільчишин Назар, який продемонстрував результат 607,5 кг.
Необхідно відзначити, що дані змагання було проведено за сприяння Управління спорту департаменту гуманітарної політики Львівської міської ради. Переможці та призери змагань були нагороджені грамотами, кубками, медалями та подарунками від спонсорів змагань торгової марки «TWL» – професійне екіпірування для силових видів спорту та фірми «XXL Nutrition».