Відкритий чемпіонат Львівської області з класичного пауерліфтингу

З 10 по 11 серпня 2019р. на базі Бориславського палацу культури було проведено Відкритий чемпіонат Львівської області з класичного пауерліфтингу серед чоловіків та жінок, юніорів та юніорок, юнаків та дівчат, ветеранів. Дані змагання були відбірковими для участі у чемпіонаті України з класичного пауерліфтингу (18-26.09.2019р., м. Харків).
Протягом двох змагальних днів найсильніші спортсмени Львівської області демонстрували свою майстерність. В змаганнях взяло участь 68 спортсменів з різних куточків Львівської області.
Серед явних лідерів змагань необхідно відзначити Проця Ярослава, який набравши суму триборства 580 кг, посів перше місце у ваговій категорії до 105 кг та перше місце в абсолютній першості серед юнаків. Вдалим був виступ Кваснікевич Олени, яка з сумою 302,5 кг посіла 1 місце у ваговій категорії до 72 кг та виборола золото в абсолютній першості серед дівчат.
Серед юніорів найсильнішим став Войтович Роман, який у ваговій категорії до 105 кг зібрав суму 600 кг, а серед юніорок абсолютну першість виборола Дубневич Олеся з сумою триборства 235 кг у ваговій категорії до 52 кг.
Найсильнішим чоловіком за результатами змагань став Король Іван, який у ваговій категорії до 83 кг зібрав суму триборства 695 кг. Серед жінок перше місце в абсолютній першості виборола Саджениця Марія, яка продемонструвала у ваговій категорії до 57 кг суму триборства 330 кг.
ВІТАЄМО СПОРТСМЕНІВ ТА ТРЕНЕРІВ З УСПІШНИМ ВИСТУПОМ!